Много добра червена 159-ка ТI , комби със софийска регистрация , днес в центъра на Плевен.Спрях до нея и видях собственика , ама толкова не бях адекватен от снощи , че не рискувах да заговоря човека.19-те стоят чудесно , а и цялата кола беше лъсната , за разлика от моята .Бях спрял под един кестен и цялата бе в листа и какво ли не от снощния порой.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Вчера към 19:00-19:30 тъмно синьо ГТВ на паркинга на Джамбо на Ботевградско карано от хубава жена придружена от висок мъж с дълга,вързана коса...влезнаха в Джамбото май съм ги виждал вътре и друг път.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Да си признава кой ми се лепна на дупето сутринта в Младост със сива 164-ка....имам някакви подозрения но да видим....
Comment
-
Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщениеДа си признава кой ми се лепна на дупето сутринта в Младост със сива 164-ка....имам някакви подозрения но да видим....
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеда към 7.40 от околовръсното се прибирах към младост и минах през 4 и видях черна 159 пред мене и след 100 метра се сетих че това е секс символа на форума,викам чакай да се отъркам в разкоша ама вазира напред елегантно подскачайки по бабуните след завоя дето изпревари и пресече двоина непресечена лента,....Last edited by Geri_ms; d.m.y г., 08:53.
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеКак пък разбра че е лесбийка
---------- Post added at 08:46 ---------- Previous post was at 08:40 ----------
Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщениеЕ то там няма място без бубуни, освен това този адски ме беше изнервил с тия 30км/ч дето караше и се чудеше къде е тръгнал, а ако не се лъжа ти го изпревари веднага след мене ....
Comment
-
Първоначално публикувано от blacksnoopy Покажи съобщениеОт 2-3 дни има една ударена сива 156 в София на Каблешков до КОМСЕД. СА 4255 или подобен.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениевчера в 6 следобяд преди караулката на Пънчарево пресована от пред и от зад сива фейстлифтова 156 комби СА 2563Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Вчера червена 159 1.9 печка.!
май я караше жена.
Първо се връцна, а после забеляза , че е засякла баба си и и ми намигна.Покарахме от караулака на Ломски Форт до бул. Европа заедно, като екип и беше много приятно. Не дадохме на никой да се ебава с нас!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment